Video: Italiaanse politici protesteren tegen invoering coronapas

Video: Italiaanse politici protesteren tegen invoering coronapas

Italiaanse politici protesteren tegen de invoering van de coronapas. Dit speelde zich afgelopen woensdag af, maar de beelden zijn pas vrijgegeven. Met borden met de tekst: "Geen groene pas", stonden de leden van de rechtse oppositiepartij Fratelli d’Italia te protesteren. Een van hen rende zelfs weg voor de beveiliging. De Italianen vinden namelijk dat hun vrijheid wordt beperkt met de invoering van de pas.

Bekijk de video van NU hieronder.

Video: <em>Italiaanse politici</em> protesteren tegen invoering <em>coronapas</em> Italiaanse politici protesteren tegen de invoering van de coronapas. Dit speelde zich afgelopen woensdag af, maar de beelden zijn pas vrijgegeven. Met borden met de tekst: "Geen groene pas", stonden de leden van de rechtse oppositiepartij Fratelli d’Italia te protesteren. Een van hen rende zelfs weg voor de beveiliging. De Italianen vinden namelijk dat hun vrijheid wordt beperkt met de invoering van de pas. Bekijk de video van NU hieronder. Bekijk ook Leonardo Bonucci na EK-finale Italië-Engeland: "It's coming to Rome!" (video) Bekijk deze video » Zo feesten Italianen in Rome na EK-winst: "We hadden dit echt nodig!" (video) Bekijk deze video » Zien: Ook de Italianen demonstreren tegen coronapas in Rome Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Italiaanse politici protesteren tegen invoering coronapas of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier