Zien: minuut stilte voor overleden Ajax-talent Noah Gesser tijdens oefenwedstrijd Leipzig

Zien: minuut stilte voor overleden Ajax-talent Noah Gesser tijdens oefenwedstrijd Leipzig

Noah Gesser kwam om het leven tijdens een vreselijk auto-ongeluk waarin hij terechtkwam met zijn broer. Tijdens de wedstrijd van Ajax, stonden de spelers een minuut stil voor het overleden Ajax-talent.

Zien: <em>minuut</em> stilte voor overleden Ajax-talent <em>Noah Gesser</em> tijdens oefenwedstrijd Leipzig Noah Gesser kwam om het leven tijdens een vreselijk auto-ongeluk waarin hij terechtkwam met zijn broer. Tijdens de wedstrijd van Ajax, stonden de spelers een minuut stil voor het overleden Ajax-talent. Minuut stilteBeide jongens zijn overleden tijdens het ongeluk waarbij zij op de andere weghelft terechtkwamen en frontaal op een taxi botsten. Gesser kwam op z'n dertiende naar de jeugd van Ajax, hij zou een grote worden binnen de club. Ajax speelde een oefenwedstrijd tegen Leipzig en die begon met een minuut stilte. Bekijk de video van NOS hieronder. Bekijk ook Ajax - Bayern München: 1-0 door Zakaria Labyad Bekijk deze video » Samenvatting Bayern München - Ajax Steven Berghuis maakt officieus debuut Bekijk deze video » Samenvatting Ajax - RB Leipzig (vriendschappelijk) Bekijk deze video »

Minuut stilte
Beide jongens zijn overleden tijdens het ongeluk waarbij zij op de andere weghelft terechtkwamen en frontaal op een taxi botsten. Gesser kwam op z'n dertiende naar de jeugd van Ajax, hij zou een grote worden binnen de club. Ajax speelde een oefenwedstrijd tegen Leipzig en die begon met een minuut stilte.

Bekijk de video van NOS hieronder.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: minuut stilte voor overleden Ajax-talent Noah Gesser tijdens oefenwedstrijd Leipzig of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier