Bijzondere beelden: Laatste interview van Jan des Bouvrie in Hai Society

Bijzondere beelden: Laatste interview van Jan des Bouvrie in Hai Society

Sinds 2017 is verslaggever Jaïr Ferwerda niet meer weg te slaan van het Binnenhof, maar ook Jaïr wil wel eens iets anders zien dan de achterkamertjes in Den Haag. In Hai Society gaat Ferwerda langs bij vermogende Nederlanders in het buitenland en vanavond is de eerste aflevering te zien op RTL 4.

Tekst gaat verder onder de video.

Bijzondere beelden: Laatste interview van <em>Jan des Bouvrie</em> in <em>Hai Society</em> Sinds 2017 is verslaggever Jaïr Ferwerda niet meer weg te slaan van het Binnenhof, maar ook Jaïr wil wel eens iets anders zien dan de achterkamertjes in Den Haag. In Hai Society gaat Ferwerda langs bij vermogende Nederlanders in het buitenland en vanavond is de eerste aflevering te zien op RTL 4. Tekst gaat verder onder de video. Jan de BouvrieJaïr sprak onder andere met Jan des Bouvrie en zijn vrouw. Het bleek het laatste tv-interview te zijn die de vorig jaar overleden interieurontwerper gegeven heeft. In een fragment van Ferwerda's programma, is te zien dat Des Bouvrie nog altijd vol levenslust zat, ondanks dat hij ziek was. Het nieuwe programma Hai Society! is vanaf zondag 1 augustus wekelijks om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Hai Society! terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Bijzondere beelden: Laatste interview van Jan des Bouvrie in Hai Society

Jan de Bouvrie
Jaïr sprak onder andere met Jan des Bouvrie en zijn vrouw. Het bleek het laatste tv-interview te zijn die de vorig jaar overleden interieurontwerper gegeven heeft. In een fragment van Ferwerda's programma, is te zien dat Des Bouvrie nog altijd vol levenslust zat, ondanks dat hij ziek was.

Het nieuwe programma Hai Society! is vanaf zondag 1 augustus wekelijks om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Hai Society! terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bijzondere beelden: Laatste interview van Jan des Bouvrie in Hai Society of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier