Video: Nikkie de Jager geeft 10.000 dollar weg tijdens Pride-maand

Video: Nikkie de Jager geeft 10.000 dollar weg tijdens Pride-maand

Sinds haar coming-out is NikkieTutorials wereldwijd het boegbeeld voor transgenders. En dan kun je de Pride-maand natuurlijk niet aan je voorbij laten gaan. Nikkie de Jager organiseerde voor haar miljoenen volgers wel een heel speciale weggeef-actie voor de officiële start van de Pride. De 18-jarige Tristan uit Hongarije wordt uitgekozen als winnaar en dat is een mooi gebaar van Nikkie.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hieronder.

Video: <em>Nikkie de Jager</em> geeft <em>10.000 dollar</em> weg tijdens Pride-maand Sinds haar coming-out is NikkieTutorials wereldwijd het boegbeeld voor transgenders. En dan kun je de Pride-maand natuurlijk niet aan je voorbij laten gaan. Nikkie de Jager organiseerde voor haar miljoenen volgers wel een heel speciale weggeef-actie voor de officiële start van de Pride. De 18-jarige Tristan uit Hongarije wordt uitgekozen als winnaar en dat is een mooi gebaar van Nikkie. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hieronder.
TV :
Video: Nikkie de Jager geeft 10.000 dollar weg tijdens Pride-maand


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Nikkie de Jager geeft 10.000 dollar weg tijdens Pride-maand of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier