BEAT ME: The Five Knock-Outs gemist? Senja Sargeant treedt op met 'I Will Survive'

BEAT ME: The Five Knock-Outs gemist? Senja Sargeant treedt op met 'I Will Survive'

Hieronder zie je een fragment uit BEAT ME: The Five Knock-Outs van zaterdag 31 juli. Je kunt ook de hele uitzending van BEAT ME: The Five Knock-Outs terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>BEAT ME: The Five Knock-Outs</em> gemist? Senja Sargeant treedt op met 'I Will Survive' Hieronder zie je een fragment uit BEAT ME: The Five Knock-Outs van zaterdag 31 juli. Je kunt ook de hele uitzending van BEAT ME: The Five Knock-Outs terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Senja Sargeant staat voor het eerst op het podium bij BEAT ME: The Five Knock-Outs en treedt op met 'I Will Survive' van Gloria Gaynor. De zangeres maakt indruk op de jury, maar is het genoeg om te kunnen winnen? Bekijk het fragment uit BEAT ME: The Five Knock-Outs hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAT ME: The Five Knock-Outs terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Senja Sargeant staat voor het eerst op het podium bij BEAT ME: The Five Knock-Outs en treedt op met 'I Will Survive' van Gloria Gaynor. De zangeres maakt indruk op de jury, maar is het genoeg om te kunnen winnen?

Bekijk het fragment uit BEAT ME: The Five Knock-Outs hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAT ME: The Five Knock-Outs terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op BEAT ME: The Five Knock-Outs gemist? Senja Sargeant treedt op met 'I Will Survive' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV