De Oranjezomer gemist? René vind uitzendschema Humberto bijzonder

De Oranjezomer gemist? René vind uitzendschema Humberto bijzonder

Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van zaterdag 31 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Oranjezomer</em> gemist? René vind uitzendschema <em>Humberto</em> bijzonder Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van zaterdag 31 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. De mannen snappen niets van het uitzendschema van Humberto tijdens de Olympische Spelen: "Zijn er wel Olympische Spelen dan dit weekend? Daar begrijp je toch niets van!" Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De mannen snappen niets van het uitzendschema van Humberto tijdens de Olympische Spelen: "Zijn er wel Olympische Spelen dan dit weekend? Daar begrijp je toch niets van!"

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Oranjezomer gemist? René vind uitzendschema Humberto bijzonder of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier