De Oranjezomer gemist? Estavana over nieuwe job Rafael: "Hoop niet dat 'ie boos is"

De Oranjezomer gemist? Estavana over nieuwe job Rafael: "Hoop niet dat 'ie boos is"

Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van zaterdag 31 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Oranjezomer</em> gemist? Estavana over nieuwe job Rafael: &quot;Hoop niet dat 'ie boos is&quot; Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van zaterdag 31 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Estavana Polman verklapt dat Rafael van der Vaart in Denemarken gaat helpen als "een soort" assistent-bondscoach. De mannen hebben complimenten voor Raf: "Hij is een lichtpuntje in dat saaie programma bij de NOS." Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Estavana Polman verklapt dat Rafael van der Vaart in Denemarken gaat helpen als "een soort" assistent-bondscoach. De mannen hebben complimenten voor Raf: "Hij is een lichtpuntje in dat saaie programma bij de NOS."

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De Oranjezomer gemist? Estavana over nieuwe job Rafael: "Hoop niet dat 'ie boos is" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier