Andere Tijden Sport gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Andere Tijden Sport gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Andere Tijden Sport gemist? Bekijk hier de hele uitzending Andere Tijden Sport gaat vanavond terug naar dé transfer van voetballer Royston Drenthe van Feyenoord naar Real Madrid. Zes nullenStel je voor: je bent twintig jaar, je wordt wakker en er staan zes nullen op je bankrekening. Royston Drenthe speelt net één seizoen voor Feyenoord als de grootste club van de wereld, Real Madrid, hem in 2007 koopt voor dertien miljoen euro. Tumultueuze carrièreEen Rotterdamse straatjongen tussen de Galácticos. Het is het startsein voor een tumultueuze carrière, die nog steeds voortduurt bij Racing Murcia in de Spaanse derde divisie. ValkuilenAndere Tijden Sport zoekt Royston Drenthe op in Murcia waar hij ons mee terugneemt naar zijn leven vol verlokkingen en valkuilen in de top van het profvoetbal. De Oranjezomer: René van der Gijp heeft geen vertrouwen in Feyenoord: ''Niemand scoort'' Bekijk deze video » Video: Nicolai Jørgensen verruild Feyenoord voor Turkse Kasimpasa Bekijk deze video » De Oranjezomer gemist? Jan Boskamp is weer eens woedend op Johan Derksen Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Andere Tijden Sport gaat vanavond terug naar dé transfer van voetballer Royston Drenthe van Feyenoord naar Real Madrid.

Zes nullen
Stel je voor: je bent twintig jaar, je wordt wakker en er staan zes nullen op je bankrekening. Royston Drenthe speelt net één seizoen voor Feyenoord als de grootste club van de wereld, Real Madrid, hem in 2007 koopt voor dertien miljoen euro.

Tumultueuze carrière
Een Rotterdamse straatjongen tussen de Galácticos. Het is het startsein voor een tumultueuze carrière, die nog steeds voortduurt bij Racing Murcia in de Spaanse derde divisie.

Valkuilen
Andere Tijden Sport zoekt Royston Drenthe op in Murcia waar hij ons mee terugneemt naar zijn leven vol verlokkingen en valkuilen in de top van het profvoetbal.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Andere Tijden Sport

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Andere Tijden Sport gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier