VPRO Zomergasten gemist? Bekijk hier de hele uitzending

VPRO Zomergasten gemist? Bekijk hier de hele uitzending

VPRO Zomergasten gemist? Bekijk hier de hele uitzending Janine Abbring ontvangt deze week in Zomergasten hoogleraar kinder- en jeugdpsychiatrie Robert Vermeiren (1968) en interviewt hem over zijn ideale televisieavond. OpgroeienVermeiren wil de kijker laten nadenken over het complexe en boeiende thema van de opgroeiende jongere. KwetsbaarheidDe fragmenten tonen zowel kwetsbaarheid als kracht en zijn gerelateerd aan Vermeirens vak, maar ook aan zijn persoonlijke ervaringen. LevensverhaalHet kwetsbare kenmerkt ook zijn eigen levensverhaal en dat is bepalend geweest voor zijn werk en zijn passie voor het vak. Zomergasten met Floris Alkemade: bekijk de samenvatting Bekijk deze video » Zomergasten met Roxane van Iperen: bekijk de samenvatting Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Janine Abbring ontvangt deze week in Zomergasten hoogleraar kinder- en jeugdpsychiatrie Robert Vermeiren (1968) en interviewt hem over zijn ideale televisieavond.

Opgroeien
Vermeiren wil de kijker laten nadenken over het complexe en boeiende thema van de opgroeiende jongere.

Kwetsbaarheid
De fragmenten tonen zowel kwetsbaarheid als kracht en zijn gerelateerd aan Vermeirens vak, maar ook aan zijn persoonlijke ervaringen.

Levensverhaal
Het kwetsbare kenmerkt ook zijn eigen levensverhaal en dat is bepalend geweest voor zijn werk en zijn passie voor het vak.

Bekijk hier alle video's en artikelen van VPRO Zomergasten

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op VPRO Zomergasten gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier