Man loopt weg tijdens uitzending De Oranjezomer: "Moet je poepen?"

Man loopt weg tijdens uitzending De Oranjezomer: "Moet je poepen?"

Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van zaterdag 31 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

Man loopt weg tijdens uitzending <em>De Oranjezomer</em>: &quot;Moet je poepen?&quot; Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van zaterdag 31 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Eén van de heren in het publiek van De Oranjezomer staat in het midden van het programma ineens op: "Moet je poepen? Hij moet poepen!" stelt René. Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Eén van de heren in het publiek van De Oranjezomer staat in het midden van het programma ineens op: "Moet je poepen? Hij moet poepen!" stelt René.

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Man loopt weg tijdens uitzending De Oranjezomer: "Moet je poepen?" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier