Samenvatting windsurfen RS:X-klasse: Kiran Badloe pakt Olympisch goud

Samenvatting windsurfen RS:X-klasse: Kiran Badloe pakt Olympisch goud

Samenvatting windsurfen RS:X-klasse: <em>Kiran Badloe</em> pakt Olympisch goud De Nederlandse windsurfer Kiran Badloe heeft op de Olympische Spelen in Tokio goud veroverd in de RS:X-klasse. Het enige dat Badloe moest zien te vermijden, was een diskwalificatie. Daar slaagde hij in. Bekijk de samenvatting van het windsurfen hierboven. Bekijk het volledige programma van het zeilen op de Olympische Spelen. Bekijk ook Zien: windsurfer Kiran Badloe is zo goed als zeker van gouden medaille Bekijk deze video » Windsurfer Kiran Badloe wint GOUD op de Olympische Spelen (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: Almeerse windsurfvereniging trots na goud voor Kiran Badloe Bekijk deze video »
Olympische Spelen :
Samenvatting windsurfen RS:X-klasse: Kiran Badloe pakt Olympisch goud

De Nederlandse windsurfer Kiran Badloe heeft op de Olympische Spelen in Tokio goud veroverd in de RS:X-klasse. Het enige dat Badloe moest zien te vermijden, was een diskwalificatie. Daar slaagde hij in.

Bekijk de samenvatting van het windsurfen hierboven. Bekijk het volledige programma van het zeilen op de Olympische Spelen.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting windsurfen RS:X-klasse: Kiran Badloe pakt Olympisch goud of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV