Live stream zeilen: medalliewedstrijd met Marit Bouwmeester

Live stream zeilen: medalliewedstrijd met Marit Bouwmeester

Kijk zondag 1 augustus vanaf 08.30 uur LIVE naar zeilen met Marit Bouwmeester.

Bekijk het volledige programma van het zeilen op de Olympische Spelen.

Alles van het zeilen op de Olympische Spelen van 2020 (in 2021) in Tokio live te zien bij discovery+. De meest aansprekende onderdelen, met Nederlanders en belangrijke finales, zijn te zien op NPO 1 of anders op NOS.nl / Gids.tv. Ook Eurosport doet op tv live verslag. Bekijk ook alles over de Olympische Spelen 2020.

Live stream <em>zeilen</em>: medalliewedstrijd met <em>Marit Bouwmeester</em> Kijk zondag 1 augustus vanaf 08.30 uur LIVE naar zeilen met Marit Bouwmeester. Bekijk het volledige programma van het zeilen op de Olympische Spelen. Alles van het zeilen op de Olympische Spelen van 2020 (in 2021) in Tokio live te zien bij discovery+. De meest aansprekende onderdelen, met Nederlanders en belangrijke finales, zijn te zien op NPO 1 of anders op NOS.nl / Gids.tv. Ook Eurosport doet op tv live verslag. Bekijk ook alles over de Olympische Spelen 2020. Bekijk ook Zien: windsurfer Kiran Badloe is zo goed als zeker van gouden medaille Bekijk deze video » Windsurfer Kiran Badloe wint GOUD op de Olympische Spelen (video) Bekijk deze video »
Live :
Live stream zeilen: medalliewedstrijd met Marit Bouwmeester


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Live stream zeilen: medalliewedstrijd met Marit Bouwmeester of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier