Video: Man steelt Range Rover en veroorzaakt dodelijk ongeval in Den Bosch

Video: Man steelt Range Rover en veroorzaakt dodelijk ongeval in Den Bosch

Bij een botsing tussen twee auto’s in het Brabantse Den Bosch is zondagochtend een 50-jarige man om het leven gekomen. De vermoedelijke veroorzaker van het ongeval is aangehouden door de politie, hij zou in een auto gereden hebben die hij eerder op die ochtend had gestolen. Het traumateam kwam snel ter plaatse voor het slachtoffer, maar dat mocht niet meer baten.

Bekijk het fragment uit Hart van Nederland hieronder.

Video: Man steelt <em>Range Rover</em> en veroorzaakt dodelijk ongeval in <em>Den Bosch</em> Bij een botsing tussen twee auto’s in het Brabantse Den Bosch is zondagochtend een 50-jarige man om het leven gekomen. De vermoedelijke veroorzaker van het ongeval is aangehouden door de politie, hij zou in een auto gereden hebben die hij eerder op die ochtend had gestolen. Het traumateam kwam snel ter plaatse voor het slachtoffer, maar dat mocht niet meer baten. Bekijk het fragment uit Hart van Nederland hieronder. Bekijk ook Zien: auto crasht en vliegt in brand naast de weg Bekijk deze video » Hart van Nederland: Nederlandse politieagent zwaargewond geraakt bij ongeluk België Bekijk deze video »
Misdaad :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Man steelt Range Rover en veroorzaakt dodelijk ongeval in Den Bosch of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier