Undercover in Nederland gemist? Alberto infiltreert in een dubieus callcenter

Undercover in Nederland gemist? Alberto infiltreert in een dubieus callcenter

Vanavond worden de technieken die in callcenters gebruikt worden om mensen iets te verkopen blootgelegd. Een collega van Alberto Stegeman infiltreert in een callcenter dat gebruikt van de dubieuze verkooptechnieken. Als het verborgen camera-onderzoek is afgerond, gaat Alberto Stegeman de confrontatie aan met de eigenaar van het callcenter.

Bekijk het fragment uit Undercover in Nederland hieronder.

<em>Undercover in Nederland</em> gemist? Alberto infiltreert in een <em>dubieus callcenter</em> Vanavond worden de technieken die in callcenters gebruikt worden om mensen iets te verkopen blootgelegd. Een collega van Alberto Stegeman infiltreert in een callcenter dat gebruikt van de dubieuze verkooptechnieken. Als het verborgen camera-onderzoek is afgerond, gaat Alberto Stegeman de confrontatie aan met de eigenaar van het callcenter. Bekijk het fragment uit Undercover in Nederland hieronder. Undercover in Nederland is iedere zondag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Undercover in Nederland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Undercover in Nederland gemist? Alberto confronteert louche aannemer Bekijk deze video » Undercover in Nederland gemist? Waarom betaald Gerco zijn schulden niet? Bekijk deze video »

Undercover in Nederland is iedere zondag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Undercover in Nederland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Undercover in Nederland gemist? Alberto infiltreert in een dubieus callcenter of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier