Zien: Amerikaanse TikTok-ster Anthony Barajas overleden na schietpartij in bioscoop

Zien: Amerikaanse TikTok-ster Anthony Barajas overleden na schietpartij in bioscoop

De pas 19-jarige Anthony Barajas is zaterdagavond overleden na een schietpartij eerder deze week in een bioscoop in Californië. Anthony had op de populaire app TikTok bijna 1 miljoen volgers en is in het ziekenhuis overleden aan zijn verwondingen.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: Amerikaanse TikTok-ster <em>Anthony Barajas</em> overleden na <em>schietpartij</em> in bioscoop De pas 19-jarige Anthony Barajas is zaterdagavond overleden na een schietpartij eerder deze week in een bioscoop in Californië. Anthony had op de populaire app TikTok bijna 1 miljoen volgers en is in het ziekenhuis overleden aan zijn verwondingen. Tekst gaat verder onder de video. SchietpartijAnthony ging eerder deze week met een vriendin naar de film 'The Forever Purge'. Tijdens de voorstelling vond er een grote schietpartij plaats in de bioscoopzaal. Zijn vriendin, Rylee Goodrich overleed ter plekke. Barajas werd zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht, maar overleed zaterdag aan zijn verwondingen. Bekijk de video van E! News hierboven. Bekijk ook Gerard Joling te oud voor TikTok? Onzin, meer dan 200.000 volgers (video) Bekijk deze video » Zomergasten gemist? Roxane van Iperen over TikTok: "We hebben een monster gecreëerd" Bekijk deze video »
Misdaad :
Zien: Amerikaanse TikTok-ster Anthony Barajas overleden na schietpartij in bioscoop

Schietpartij
Anthony ging eerder deze week met een vriendin naar de film 'The Forever Purge'. Tijdens de voorstelling vond er een grote schietpartij plaats in de bioscoopzaal. Zijn vriendin, Rylee Goodrich overleed ter plekke. Barajas werd zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht, maar overleed zaterdag aan zijn verwondingen.

Bekijk de video van E! News hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Amerikaanse TikTok-ster Anthony Barajas overleden na schietpartij in bioscoop of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier