Zien: Fitness-goeroe Joel Beukers verruilt Lamborghini voor brute Mercedes G6x6

Zien: Fitness-goeroe Joel Beukers verruilt Lamborghini voor brute Mercedes G6x6

Fitness-goeroe Joel Beukers heeft zijn gouden Lamborghini Urus ingeruild voor een Mercedes G6x6 ter waarde van 1 miljoen euro. Het nieuwe speeltje van Beukers is een gevaarte op zes wielen, om hem te mogen besturen is een vrachtwagenrijbewijs vereist. De auto is volgens kenners totaal onpraktisch, maar daar zal de 32-jarige Joel Beukers niet mee zitten.

Bekijk de video van Joel Beukers hieronder.

Zien: <em>Fitness-goeroe Joel Beukers</em> verruilt Lamborghini voor brute <em>Mercedes G6x6</em> Fitness-goeroe Joel Beukers heeft zijn gouden Lamborghini Urus ingeruild voor een Mercedes G6x6 ter waarde van 1 miljoen euro. Het nieuwe speeltje van Beukers is een gevaarte op zes wielen, om hem te mogen besturen is een vrachtwagenrijbewijs vereist. De auto is volgens kenners totaal onpraktisch, maar daar zal de 32-jarige Joel Beukers niet mee zitten. Bekijk de video van Joel Beukers hieronder. Bekijk ook Fitness-goeroe Joel Beukers wil vuurwerkbrillen hip maken Bekijk deze video » Zien: Youtubers Joel Beukers, Furtjuh en Gewoon Thomas hebben huis van miljoen Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Fitness-goeroe Joel Beukers verruilt Lamborghini voor brute Mercedes G6x6 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier