Bijzondere beelden: Boze aannemer sloopt appartementen wegens onbetaalde facturen

Bijzondere beelden: Boze aannemer sloopt appartementen wegens onbetaalde facturen

Bijzondere beelden uit het Duitse Blumberg. Een 47-jarige aannemer heeft verschillende appartementen vernield met een graafmachine. De aannemer beweert dat hij nog vijf miljoen euro moest krijgen voor eerder geleverd werk. Wat er precies aan de hand was is nog onduidelijk, het leverde in ieder geval wel spectaculaire beelden op.

Bekijk de beelden van De Telegraaf hieronder.

Bijzondere beelden: Boze aannemer <em>sloopt appartementen</em> wegens onbetaalde facturen Bijzondere beelden uit het Duitse Blumberg. Een 47-jarige aannemer heeft verschillende appartementen vernield met een graafmachine. De aannemer beweert dat hij nog vijf miljoen euro moest krijgen voor eerder geleverd werk. Wat er precies aan de hand was is nog onduidelijk, het leverde in ieder geval wel spectaculaire beelden op. Bekijk de beelden van De Telegraaf hieronder. Bekijk ook Nederlanders vernielen standbeeld Piet Hein in Rotterdam, bekijk de beelden Bekijk deze video » Zien: Tientallen graven gesloopt op begraafplaats in ’s-Gravenzande Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bijzondere beelden: Boze aannemer sloopt appartementen wegens onbetaalde facturen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier