Video: motorrijder wil politie te snel af zijn, maar botst tegen ophaalbrug

Video: motorrijder wil politie te snel af zijn, maar botst tegen ophaalbrug

<em>Video</em>: motorrijder wil politie te snel af zijn, maar botst tegen <em>ophaalbrug</em> Een bestuurder van een crossmotor is tijdens een politieachtervolging in Utrecht Zuilen gecrasht tegen een ophaalbrug. De bestuurder merkte dat de agenten hem in het vizier hadden, want de man ging er als een speer vandoor. Genoeg reden dus voor de politie om de achtervolging in de zetten. De man krijgt een proces-verbaal en zijn voertuig is ingenomen, zo meldt Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Bekijk ook Video: Opnieuw onrust en schietpartijen in Rotterdam Bekijk deze video » Video: 35-jarige man neergeschoten op feestlocatie in Amsterdam-Zuidoost Bekijk deze video » Video: Man steelt Range Rover en veroorzaakt dodelijk ongeval in Den Bosch Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Een bestuurder van een crossmotor is tijdens een politieachtervolging in Utrecht Zuilen gecrasht tegen een ophaalbrug. De bestuurder merkte dat de agenten hem in het vizier hadden, want de man ging er als een speer vandoor. Genoeg reden dus voor de politie om de achtervolging in de zetten. De man krijgt een proces-verbaal en zijn voertuig is ingenomen, zo meldt Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: motorrijder wil politie te snel af zijn, maar botst tegen ophaalbrug of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier