Nieuwsuur: gaan de weekmarkten in Nederland helemaal verdwijnen?

Nieuwsuur: gaan de weekmarkten in Nederland helemaal verdwijnen?

<em>Nieuwsuur</em>: gaan de <em>weekmarkten</em> in Nederland helemaal verdwijnen? De meeste weekmarkten krimpen. Vooral op het gebied van textiel, schoenen en huishoudelijke artikelen verdwijnen er elke maand kramen. Is het tij nog te keren? Dat vroeg Nieuwsuur zich af, en daarom maakten zij een item over het verdwijnen van de weekmarkt. Ze haalden reacties op van marktkoopmensen en bezoekers: "De pastageneratie heeft hier niks te zoeken." Bekijk de video van Nieuwsuur hierboven. Bekijk ook Video: met deze digitale munt ga jij in de toekomst betalen Bekijk deze video » Nieuwsuur: "Beperken coronavaccin-weigeraars de vrijheden van de hele bevolking?" Bekijk deze video » Nieuwsuur: dit zijn de gevolgen van het dragen of afzetten van een hoofddoek Bekijk deze video »
Nieuws :
Nieuwsuur: gaan de weekmarkten in Nederland helemaal verdwijnen?

De meeste weekmarkten krimpen. Vooral op het gebied van textiel, schoenen en huishoudelijke artikelen verdwijnen er elke maand kramen. Is het tij nog te keren? Dat vroeg Nieuwsuur zich af, en daarom maakten zij een item over het verdwijnen van de weekmarkt. Ze haalden reacties op van marktkoopmensen en bezoekers: "De pastageneratie heeft hier niks te zoeken."

Bekijk de video van Nieuwsuur hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuwsuur: gaan de weekmarkten in Nederland helemaal verdwijnen? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier