Zien: Olympisch kampioen Tom Daley haakt zakje voor gouden medaille

Zien: Olympisch kampioen Tom Daley haakt zakje voor gouden medaille

Tom Daley won eerder deze week de gouden medaille in het synchroon springen, maar wat doen de atleten tijdens het wachten? Om de tijd te doden heeft Tom zijn haak spullen meegenomen, de Olympisch kampioen was bezig met het maken van een zakje voor zijn gouden medaille.

Bekijk de video van de NOS hieronder.

Zien: Olympisch kampioen <em>Tom Daley</em> haakt zakje voor gouden medaille Tom Daley won eerder deze week de gouden medaille in het synchroon springen, maar wat doen de atleten tijdens het wachten? Om de tijd te doden heeft Tom zijn haak spullen meegenomen, de Olympisch kampioen was bezig met het maken van een zakje voor zijn gouden medaille. Bekijk de video van de NOS hieronder. Bekijk ook Terugkijken: GOUD voor Nederlandse roeiers dubbelvier op Olympische Spelen Bekijk deze video » Windsurfer Kiran Badloe wint GOUD op de Olympische Spelen (video) Bekijk deze video »
Olympische Spelen :
Zien: Olympisch kampioen Tom Daley haakt zakje voor gouden medaille


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Olympisch kampioen Tom Daley haakt zakje voor gouden medaille of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier