RTL Boulevard: "Man prinses Eugenie verkiest partyboot boven gezin"

RTL Boulevard: "Man prinses Eugenie verkiest partyboot boven gezin"

<em>RTL Boulevard</em>: &quot;Man prinses Eugenie verkiest partyboot boven gezin&quot; De Britse prinses Eugenie zal vanmorgen niet zo prettig aan het ontbijt hebben gezeten, bij het zien van de vakantiefoto's van haar echtgenoot. Haar man Jack Brooksbank is op een boot bij Capri gespot met drie schaars geklede vrouwen. En dat terwijl zij thuis is gebleven met hun baby August. Hoe moet het verder tussen de twee? RTL Boulevard houdt je op de hoogte. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
Royals :
RTL Boulevard: "Man prinses Eugenie verkiest partyboot boven gezin"

De Britse prinses Eugenie zal vanmorgen niet zo prettig aan het ontbijt hebben gezeten, bij het zien van de vakantiefoto's van haar echtgenoot. Haar man Jack Brooksbank is op een boot bij Capri gespot met drie schaars geklede vrouwen. En dat terwijl zij thuis is gebleven met hun baby August. Hoe moet het verder tussen de twee? RTL Boulevard houdt je op de hoogte.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: "Man prinses Eugenie verkiest partyboot boven gezin" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier