Hélène Hendriks scoort met De Oranjezomer: "Wilfred is vervangbaar"

Hélène Hendriks scoort met De Oranjezomer: "Wilfred is vervangbaar"

Dat we maar geen genoeg kunnen krijgen van al het sporten blijkt wel uit de kijkcijfers van De Oranjezomer. Ook met Hélène Hendriks als nieuwe host, zijn de kijkcijfers uitstekend.

Lees verder onder de video.

Hélène Hendriks scoort met <em>De Oranjezomer</em>: &quot;Wilfred is vervangbaar&quot; Dat we maar geen genoeg kunnen krijgen van al het sporten blijkt wel uit de kijkcijfers van De Oranjezomer. Ook met Hélène Hendriks als nieuwe host, zijn de kijkcijfers uitstekend. Lees verder onder de video. VakantieNa het EK, de Tour en de Olympische Spelen is presentator Wilfred Genee wel toe aan een welverdiende vakantie. Hij droeg het stokje over aan Hélène Hendriks, die zaterdagavond (31 juli) haar debuut maakte. En dat zorgde niet in een dip voor de kijkcijfers, sterker nog, de kijkcijfers waren beter dan ooit. Bij RTL Boulevard aan de desk leidt dat tot een duidelijke conclusie: "Wilfred Genee is dus toch vervangbaar." Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Show :
Hélène Hendriks scoort met De Oranjezomer: "Wilfred is vervangbaar"

Vakantie
Na het EK, de Tour en de Olympische Spelen is presentator Wilfred Genee wel toe aan een welverdiende vakantie. Hij droeg het stokje over aan Hélène Hendriks, die zaterdagavond (31 juli) haar debuut maakte. En dat zorgde niet in een dip voor de kijkcijfers, sterker nog, de kijkcijfers waren beter dan ooit. Bij RTL Boulevard aan de desk leidt dat tot een duidelijke conclusie: "Wilfred Genee is dus toch vervangbaar."

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hélène Hendriks scoort met De Oranjezomer: "Wilfred is vervangbaar" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier