RTL Boulevard gemist? Paris Hilton wil mensen laten lachen met nieuwe kookshow

RTL Boulevard gemist? Paris Hilton wil mensen laten lachen met nieuwe kookshow

<em>RTL Boulevard</em> gemist? Paris Hilton wil mensen laten lachen met <em>nieuwe kookshow</em> Bij Paris Hilton denk je misschien niet direct aan koken, maar toch is haar 'Sliving Lasagna' inmiddels zo'n hit dat de realityster een eigen kookprogramma, Cooking With Paris, krijgt bij Netflix. De serie, die bestaat uit zes afleveringen, is geïnspireerd op de gelijknamige kookvideo die Paris vorig jaar op YouTube zetten. Het filmpje waarin ze uitlegde hoe ze lasagne maakt, ging viral en is inmiddels meer dan vijf miljoen keer bekeken. De serie Cooking With Paris is vanaf 4 augustus te zien op Netflix. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
Show :
RTL Boulevard gemist? Paris Hilton wil mensen laten lachen met nieuwe kookshow

Bij Paris Hilton denk je misschien niet direct aan koken, maar toch is haar 'Sliving Lasagna' inmiddels zo'n hit dat de realityster een eigen kookprogramma, Cooking With Paris, krijgt bij Netflix. De serie, die bestaat uit zes afleveringen, is geïnspireerd op de gelijknamige kookvideo die Paris vorig jaar op YouTube zetten. Het filmpje waarin ze uitlegde hoe ze lasagne maakt, ging viral en is inmiddels meer dan vijf miljoen keer bekeken.

De serie Cooking With Paris is vanaf 4 augustus te zien op Netflix. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard gemist? Paris Hilton wil mensen laten lachen met nieuwe kookshow of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier