RTL Boulevard: Gert Verhulst brengt soloalbum uit met mooiste Studio100-liedjes

RTL Boulevard: Gert Verhulst brengt soloalbum uit met mooiste Studio100-liedjes

<em>RTL Boulevard</em>: Gert Verhulst brengt soloalbum uit met mooiste <em>Studio100</em>-liedjes Gert Verhulst is niet meer weg te denken van de Nederlandse televisie. Niet alleen zijn Studio 100-karakters zijn al meer dan 30 jaar een hit, ook zijn realityserie De Verhulstjes weet te boeien. Binnenkort kunnen we ook naar hem luisteren, want Gert komt met zijn eerste eigen album: "Daarvoor heb ik de mooiste Studio100-liedjes van de afgelopen 30 jaar gekozen." Het eerste seizoen van De Verhulstjes is nu te zien bij Videoland. Het tweede seizoen is nog in de maak. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
Show :
RTL Boulevard: Gert Verhulst brengt soloalbum uit met mooiste Studio100-liedjes

Gert Verhulst is niet meer weg te denken van de Nederlandse televisie. Niet alleen zijn Studio 100-karakters zijn al meer dan 30 jaar een hit, ook zijn realityserie De Verhulstjes weet te boeien. Binnenkort kunnen we ook naar hem luisteren, want Gert komt met zijn eerste eigen album: "Daarvoor heb ik de mooiste Studio100-liedjes van de afgelopen 30 jaar gekozen." Het eerste seizoen van De Verhulstjes is nu te zien bij Videoland. Het tweede seizoen is nog in de maak.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: Gert Verhulst brengt soloalbum uit met mooiste Studio100-liedjes of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier