Video: Lewis Hamilton meldt zich oververmoeid bij de dokter na GP van Hongarije

Video: Lewis Hamilton meldt zich oververmoeid bij de dokter na GP van Hongarije

Lewis Hamilton, die in zijn Mercedes zondag derde werd bij de Formule 1 Grand Prix van Hongarije, heeft zich na de race gemeld bij de dokter. Hij was volgens zijn team oververmoeid en duizelig.

Lees verder onder de video.

Video: <em>Lewis Hamilton</em> meldt zich oververmoeid bij de dokter na <em>GP van Hongarije</em> Lewis Hamilton, die in zijn Mercedes zondag derde werd bij de Formule 1 Grand Prix van Hongarije, heeft zich na de race gemeld bij de dokter. Hij was volgens zijn team oververmoeid en duizelig. Lees verder onder de video. HuldigingBij de huldiging, zie de video hierboven, was al te zien dat Hamilton moeite leek te hebben zich op de been te houden en dat hij naar adem leek te happen. Hamilton werd vandaag derde bij de Formule 1 Grand Prix van Hongarije en met dat resultaat neemt hij de leiding over in de WK-stand van Max Verstappen. Bekijk de video van de huldiging van de GP van Hongarije hierboven. Bekijk hier meer video's van de GP Hongarije Formule 1: Samenvatting GP Hongarije 2021 Bekijk deze video » Formule 1: Herhaling chaotische start GP Hongarije 2021 Bekijk deze video » Formule 1: Max Verstappen loopt schade op bij de start in Hongarije Bekijk deze video » Formule 1: Herhaling zeer bizarre herstart GP Hongarije 2021 Bekijk deze video » Formule 1 GP Hongarije: Inhaalactie Verstappen op Schumacher voor plek elf Bekijk deze video » Formule 1 GP Hongarije: Geweldig gevecht tussen Alonso en Hamilton voor plek vier Bekijk deze video » Formule 1 GP Hongarije: Verstappen rijdt in de punten door inhaalactie op Ricciardo Bekijk deze video » Formule 1: Esteban Ocon wint de GP van Hongarije, Verstappen wordt tiende Bekijk deze video »
Autosport :
Video: Lewis Hamilton meldt zich oververmoeid bij de dokter na GP van Hongarije

Huldiging
Bij de huldiging, zie de video hierboven, was al te zien dat Hamilton moeite leek te hebben zich op de been te houden en dat hij naar adem leek te happen. Hamilton werd vandaag derde bij de Formule 1 Grand Prix van Hongarije en met dat resultaat neemt hij de leiding over in de WK-stand van Max Verstappen.

Bekijk de video van de huldiging van de GP van Hongarije hierboven.

Bekijk hier meer video's van de GP Hongarije


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Lewis Hamilton meldt zich oververmoeid bij de dokter na GP van Hongarije of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier