Hai Society gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Hai Society gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Hai Society gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Jaïr Ferwerda in Hai Society!: "Draait alles om geld?" Bekijk deze video » Video: Louis van Gaal onthult in HaiSociety zijn nieuwe coronahobby Bekijk deze video » In het nieuwe programma Hai Society reist Jaïr Ferwerda, bekend van zijn politieke reportages bij Jinek en Beau, naar vermogende Nederlanders in het buitenland. Elke zondag om 21:25 uur op RTL 4. Exclusieve oordenVoor deze nieuwe serie reisde Jaïr het afgelopen jaar naar landgenoten in exclusieve oorden, zoals Saint-Tropez, Monaco, Curaçao en het luxueuze Vale do Lobe in Portugal. ParadijsvogelsJaïr portretteert en ontmoet grote ondernemers, paradijsvogels, pensionado's en bon vivants die ons land hebben achter gelaten en het goede leven leiden. Van GaalIn de eerste aflevering ontmoet Jaïr Louis en Truus van Gaal het luxe Vale do Lobo in Portugal. Ook gaat hij op pad met voormalig radio-dj Willem van Kooten en bekijkt hij het miljoenenimperium van ondernemer Erik de Vlieger. Louis van Gaal vindt Portugese wijn beter dan Spaanse: "Helft van de prijs!" (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Hai Society gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In het nieuwe programma Hai Society reist Jaïr Ferwerda, bekend van zijn politieke reportages bij Jinek en Beau, naar vermogende Nederlanders in het buitenland. Elke zondag om 21:25 uur op RTL 4.

Exclusieve oorden
Voor deze nieuwe serie reisde Jaïr het afgelopen jaar naar landgenoten in exclusieve oorden, zoals Saint-Tropez, Monaco, Curaçao en het luxueuze Vale do Lobe in Portugal.

Paradijsvogels
Jaïr portretteert en ontmoet grote ondernemers, paradijsvogels, pensionado's en bon vivants die ons land hebben achter gelaten en het goede leven leiden.

Van Gaal
In de eerste aflevering ontmoet Jaïr Louis en Truus van Gaal het luxe Vale do Lobo in Portugal. Ook gaat hij op pad met voormalig radio-dj Willem van Kooten en bekijkt hij het miljoenenimperium van ondernemer Erik de Vlieger.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Hai Society

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hai Society gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier