Jacques Brinkman leest appjes van zoon Thierry voor bij De Oranjezomer: "Ben witheet"

Jacques Brinkman leest appjes van zoon Thierry voor bij De Oranjezomer: "Ben witheet"

Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van zondag 1 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

Jacques Brinkman leest appjes van zoon Thierry voor bij <em>De Oranjezomer</em>: &quot;Ben witheet&quot; Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van zondag 1 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. De Nederlandse hockeymannen kunnen hun koffers pakken na de wedstrijd tegen Australië op de Olympische Spelen. Ze stranden daarmee in de kwartfinale. Jacques Brinkman, voormalig tophockeyer, was vanavond te gast in De Oranjezomer en hij las daar appjes voor van zijn zoon Thierry, die speelt in het Nederlands hockeyelftal: "Ik mag niet boos worden van Max (Caldas), maar ik ben echt witheet." Vader Brinkman vindt het essentieel dat je in sport jezelf kan zijn. "Veel jongens kunnen dat niet," zegt hij daarover. Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Sport :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De Nederlandse hockeymannen kunnen hun koffers pakken na de wedstrijd tegen Australië op de Olympische Spelen. Ze stranden daarmee in de kwartfinale. Jacques Brinkman, voormalig tophockeyer, was vanavond te gast in De Oranjezomer en hij las daar appjes voor van zijn zoon Thierry, die speelt in het Nederlands hockeyelftal: "Ik mag niet boos worden van Max (Caldas), maar ik ben echt witheet." Vader Brinkman vindt het essentieel dat je in sport jezelf kan zijn. "Veel jongens kunnen dat niet," zegt hij daarover.

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jacques Brinkman leest appjes van zoon Thierry voor bij De Oranjezomer: "Ben witheet" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier