De Oranjezomer gemist? Feest in huize Van der Gijp: "Ome Cor is jarig!"

De Oranjezomer gemist? Feest in huize Van der Gijp: "Ome Cor is jarig!"

Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van zondag 1 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Oranjezomer</em> gemist? Feest in huize Van der Gijp: &quot;Ome Cor is jarig!&quot; Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van zondag 1 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Johan Derksen haalde vanavond bij De Oranjezomer mooie herinneringen op aan Cor van der Gijp, Ome Cor, de oom van René. Derksen: "Die man heeft voor mij heel veel betekend. Het was mijn trainer van Veendam, een kostelijke man." Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Sport :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Johan Derksen haalde vanavond bij De Oranjezomer mooie herinneringen op aan Cor van der Gijp, Ome Cor, de oom van René. Derksen: "Die man heeft voor mij heel veel betekend. Het was mijn trainer van Veendam, een kostelijke man."

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De Oranjezomer gemist? Feest in huize Van der Gijp: "Ome Cor is jarig!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier