De Oranjezomer gemist? Sinan Can over Iraakse klus Advocaat: "Aangenaam verrast"

De Oranjezomer gemist? Sinan Can over Iraakse klus Advocaat: "Aangenaam verrast"

Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van zondag 1 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Oranjezomer</em> gemist? Sinan Can over Iraakse klus Advocaat: &quot;Aangenaam verrast&quot; Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van zondag 1 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. De nieuwe baan van Dick Advocaat deed behoorlijk wat stof opwaaien. Advocaat wordt bondscoach van Irak. Vanwege de onveilige situatie in Irak momenteel, vindt het trainen plaats in Spanje. Johan Derksen liet al weten de keuze van Advocaat niet te begrijpen. Sinan Can denkt daar anders over. Dat hoorde je vanavond in De Oranjezomer: "Ik was aangenaam verrast." Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Sport :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De nieuwe baan van Dick Advocaat deed behoorlijk wat stof opwaaien. Advocaat wordt bondscoach van Irak. Vanwege de onveilige situatie in Irak momenteel, vindt het trainen plaats in Spanje. Johan Derksen liet al weten de keuze van Advocaat niet te begrijpen. Sinan Can denkt daar anders over. Dat hoorde je vanavond in De Oranjezomer: "Ik was aangenaam verrast."

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De Oranjezomer gemist? Sinan Can over Iraakse klus Advocaat: "Aangenaam verrast" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier