25 jaar Foute Vrienden aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

25 jaar Foute Vrienden aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

25 jaar Foute Vrienden aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Regisseur Roy Dames volgt vanaf de jaren 80 met zijn camera de bloedgabbers Verbrande Herman, Rooie Jos, Dikke Bobbie en Jantje van Amsterdam. Roy ontmoette ze in zijn stamkroeg in Amsterdam-Oost. Na films die uitgroeiden tot een culthit is er nu de driedelige serie 25 jaar Foute Vrienden, elke maandag om 22:10 uur op NPO 2. UitgerangeerdIn deze documentaireserie maken de mannen, inmiddels getekend door het leven, de balans op van hun stormachtige verleden. Roy Dames legt vijfentwintig jaar van zijn vier hoofdpersonen in volle rauwheid vast. Ook nu ze oud en uitgerangeerd zijn en terugblikken op hun wilde jaren, ieder op zichzelf. GeldWat heeft het leven aan de zelfkant uiteindelijk opgeleverd? Hoe kijken ze terug op een tijd waarin het geld nog gewoon op straat lag? En hoe zwaar is de tol geweest die ze hebben moeten betalen? MisdaadHerman is een ervaring rijker en een illusie armer. Met Jantje van Amsterdam loopt het verkeerd af. Rooie Jos blijft proberen uit de misdaad te geraken en Dikke Bobbie houdt zijn hang naar de fles. Bekijk trailer Feyenoord-documentaire Dat ene woord (vanaf 1 september op Disney+) Bekijk deze video » Bekijk de trailer: Memories of a Murderer: The Nilsen Tapes vanaf 18 augustus op Netflix Bekijk deze video » Bekijk trailer documentaire Reclaiming Amy: nu te zien op Videoland Bekijk deze video »
Uitzending :
25 jaar Foute Vrienden aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Regisseur Roy Dames volgt vanaf de jaren 80 met zijn camera de bloedgabbers Verbrande Herman, Rooie Jos, Dikke Bobbie en Jantje van Amsterdam. Roy ontmoette ze in zijn stamkroeg in Amsterdam-Oost. Na films die uitgroeiden tot een culthit is er nu de driedelige serie 25 jaar Foute Vrienden, elke maandag om 22:10 uur op NPO 2.

Uitgerangeerd
In deze documentaireserie maken de mannen, inmiddels getekend door het leven, de balans op van hun stormachtige verleden. Roy Dames legt vijfentwintig jaar van zijn vier hoofdpersonen in volle rauwheid vast. Ook nu ze oud en uitgerangeerd zijn en terugblikken op hun wilde jaren, ieder op zichzelf.

Geld
Wat heeft het leven aan de zelfkant uiteindelijk opgeleverd? Hoe kijken ze terug op een tijd waarin het geld nog gewoon op straat lag? En hoe zwaar is de tol geweest die ze hebben moeten betalen?

Misdaad
Herman is een ervaring rijker en een illusie armer. Met Jantje van Amsterdam loopt het verkeerd af. Rooie Jos blijft proberen uit de misdaad te geraken en Dikke Bobbie houdt zijn hang naar de fles.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op 25 jaar Foute Vrienden aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier