It's a Sin aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

It's a Sin aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

It's a Sin aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Tijdens de Pride-week op NPO 3 is van maandag tot en met vrijdag rond 22:00 uur de veelgeprezen Britse dramaserie It’s a Sin te zien. VriendenDe vijfdelige coming of age-serie speelt zich af tussen 1981 en 1991 in Londen en volgt een groep vrienden tijdens de aidscrisis in de jaren tachtig. ConfrontatieDe achttienjarige Ritchie Tozer gaat studeren in Londen. In de Engelse hoofdstad loopt Roscoe Babatunde weg van huis na een heftige confrontatie met zijn ouders. En Colin Morris-Jones uit Wales is van plan om het te gaan maken op het sjieke Savile Row. DreigingSamen met Ash en Jill vormen ze een hechte vriendengroep, maar een verre dreiging blijkt dichterbij dan het lijkt als het aidsvirus Engeland binnendringt. Bekijk trailer documentaire Reclaiming Amy: nu te zien op Videoland Bekijk deze video » Bekijk trailer Motel Makeover seizoen 1: vanaf 25 augustus op Netflix Bekijk deze video » Bekijk de trailer van Outer Banks seizoen 2: vanaf 30 juli te zien op Netflix Bekijk deze video » Bekijk de heftige trailer van de miniserie Brand New Cherry Flavor Bekijk deze video »
Uitzending :
It's a Sin aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Tijdens de Pride-week op NPO 3 is van maandag tot en met vrijdag rond 22:00 uur de veelgeprezen Britse dramaserie It’s a Sin te zien.

Vrienden
De vijfdelige coming of age-serie speelt zich af tussen 1981 en 1991 in Londen en volgt een groep vrienden tijdens de aidscrisis in de jaren tachtig.

Confrontatie
De achttienjarige Ritchie Tozer gaat studeren in Londen. In de Engelse hoofdstad loopt Roscoe Babatunde weg van huis na een heftige confrontatie met zijn ouders. En Colin Morris-Jones uit Wales is van plan om het te gaan maken op het sjieke Savile Row.

Dreiging
Samen met Ash en Jill vormen ze een hechte vriendengroep, maar een verre dreiging blijkt dichterbij dan het lijkt als het aidsvirus Engeland binnendringt.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op It's a Sin aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier