Zien: Sifan Hassan valt en wint toch serie 1500m (atletiek, Olympische Spelen)

Zien: Sifan Hassan valt en wint toch serie 1500m (atletiek, Olympische Spelen)

Met nog één ronde te gaan lijkt het helemaal mis te gaan voor Sifan Hassan in de series op de 1500 meter op de Olympische Spelen. Ze komt ten val, maar rent iedereen alsnog voorbij om haar serie te winnen.

Zien: <em>Sifan Hassan</em> valt en wint toch serie 1500m (atletiek, Olympische Spelen) Met nog één ronde te gaan lijkt het helemaal mis te gaan voor Sifan Hassan in de series op de 1500 meter op de Olympische Spelen. Ze komt ten val, maar rent iedereen alsnog voorbij om haar serie te winnen. Bekijk de winst van Sifan Hassan in haar serie hierboven. Later deze maandag loopt ze de finale van de 5.000 meter. Bekijk hier hoe laat alles van het atletiek op de Olympische Spelen is. Samenvatting zeilen: Laser Radial (v) met Marit Bouwmeester (Olympische Spelen) Bekijk deze video » Medaille-overzicht Olympische Spelen: liggen we op schema voor een record? (video) Bekijk deze video » Dafne Schippers bereikt halve finale 200 meter op Olympische Spelen (video) Bekijk deze video »
Olympische Spelen :
Zien: Sifan Hassan valt en wint toch serie 1500m (atletiek, Olympische Spelen)

Bekijk de winst van Sifan Hassan in haar serie hierboven. Later deze maandag loopt ze de finale van de 5.000 meter. Bekijk hier hoe laat alles van het atletiek op de Olympische Spelen is.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Sifan Hassan valt en wint toch serie 1500m (atletiek, Olympische Spelen) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier