Drag Race Holland: "Ik ga meiden van het podium trappen!" (video)

Drag Race Holland: "Ik ga meiden van het podium trappen!" (video)

Het nieuwe seizoen van Drag Race Holland staat op het punt om te beginnen. Aanstaande vrijdag is het zo ver en we kunnen haast niet wachten. De nieuwe beelden beloven ook weer veel fantastische looks en queens, maar ook veel drama! Zo vertelt een kandidaat dat hij veel meiden een podium heeft gegeven, maar dat hij ze er ook weer vanaf gaat trappen. Juicy!

<em>Drag Race Holland</em>: &quot;Ik ga meiden van het podium trappen!&quot; (video) Het nieuwe seizoen van Drag Race Holland staat op het punt om te beginnen. Aanstaande vrijdag is het zo ver en we kunnen haast niet wachten. De nieuwe beelden beloven ook weer veel fantastische looks en queens, maar ook veel drama! Zo vertelt een kandidaat dat hij veel meiden een podium heeft gegeven, maar dat hij ze er ook weer vanaf gaat trappen. Juicy! Bekijk de video van Videoland hieronder. Bekijk ook Tweede seizoen Drag Race Holland aangekondigd; aanmelden kan nog! Bekijk deze video » Zien: dragqueens uit Drag Race Holland seizoen 2 stellen zich voor Bekijk deze video »

Bekijk de video van Videoland hieronder.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Drag Race Holland: "Ik ga meiden van het podium trappen!" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier