Zien: dronebeelden van ravage na natuurbranden Turkije

Zien: dronebeelden van ravage na natuurbranden Turkije

Een drone filmt de enorme ravage die de natuurbranden de afgelopen tijd hebben aangericht in Turkije. Nog steeds zijn niet alle branden onder controle, maar het overgrote deel wel. Zeker acht mensen zijn overleden aan de gevolgen van de brand.

Bekijk de video van De Telegraaf hieronder.

Zien: <em>dronebeelden</em> van ravage na natuurbranden <em>Turkije</em> Een drone filmt de enorme ravage die de natuurbranden de afgelopen tijd hebben aangericht in Turkije. Nog steeds zijn niet alle branden onder controle, maar het overgrote deel wel. Zeker acht mensen zijn overleden aan de gevolgen van de brand. Bekijk de video van De Telegraaf hieronder. Bekijk ook Kijken: Bosbranden in Turkije blijven aanhouden (video) Bekijk deze video » Heftig: delen Bodrum (Turkije) gaan in vlammen op door bosbranden (video) Bekijk deze video » Video: bosbranden teisteren Rhodos (Griekenland) Bekijk deze video » Kijk LIVE: branden Marmaris (Turkije) nog niet onder controle Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: dronebeelden van ravage na natuurbranden Turkije


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: dronebeelden van ravage na natuurbranden Turkije of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier