Jurre's Date: Anne is op haar 23e al in de overgang

Jurre's Date: Anne is op haar 23e al in de overgang

Anne is 23 jaar oud en al in de overgang. Het begon met klachten als opvliegers, wat door de huisarts als stress werd gezien. Later werd Anne ook niet meer ongesteld waardoor de alarmbellen gingen rinkelen. Na bloedonderzoek is gebleken dat zij in de vervroegde overgang zit en om die reden ook geen kinderen kan krijgen.

Bekijk de video van Spuiten en Slikken hieronder.

<em>Jurre's Date</em>: Anne is op haar 23e al in de <em>overgang</em> Anne is 23 jaar oud en al in de overgang. Het begon met klachten als opvliegers, wat door de huisarts als stress werd gezien. Later werd Anne ook niet meer ongesteld waardoor de alarmbellen gingen rinkelen. Na bloedonderzoek is gebleken dat zij in de vervroegde overgang zit en om die reden ook geen kinderen kan krijgen. Bekijk de video van Spuiten en Slikken hieronder. Bekijk ook Jurre's Date: Ruby heeft een schaamlidcorrectie laten doen op haar achttiende Bekijk deze video »
Nieuws :
Jurre's Date: Anne is op haar 23e al in de overgang


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jurre's Date: Anne is op haar 23e al in de overgang of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier