The Voice-winnaar Dani was niet bij uitvaart vriend: "Familie wist niet dat hij gay was" (video)

The Voice-winnaar Dani was niet bij uitvaart vriend: "Familie wist niet dat hij gay was" (video)

Voor The Voice-winnaar Dani begon het jaar enorm goed, hij mocht veel zingen en ging er met de winst vandoor tijdens The Voice of Holland. Toch sloeg het noodlot een aantal maanden daarna toe, toen zijn vriend zichzelf van het leven beroofde.

The Voice-winnaar <em>Dani</em> was niet bij <em>uitvaart</em> vriend: &quot;Familie wist niet dat hij gay was&quot; (video) Voor The Voice-winnaar Dani begon het jaar enorm goed, hij mocht veel zingen en ging er met de winst vandoor tijdens The Voice of Holland. Toch sloeg het noodlot een aantal maanden daarna toe, toen zijn vriend zichzelf van het leven beroofde. IranDani was zelf niet aanwezig bij de uitvaart, die was in Iran. Ook lag de geaardheid van zijn vriend wat gevoelig: "De familie wist niet dat hij gay was." Toch heeft hij tijdens een herdenking in Nederland het mooie nummer 'All I Want' gezongen voor Azad. Dani vertelt ook dat hij aan zijn coach Anouk veel steun heeft gehad in deze moeilijke tijd. Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.
TV :
The Voice-winnaar Dani was niet bij uitvaart vriend: "Familie wist niet dat hij gay was" (video)

Iran
Dani was zelf niet aanwezig bij de uitvaart, die was in Iran. Ook lag de geaardheid van zijn vriend wat gevoelig: "De familie wist niet dat hij gay was." Toch heeft hij tijdens een herdenking in Nederland het mooie nummer 'All I Want' gezongen voor Azad. Dani vertelt ook dat hij aan zijn coach Anouk veel steun heeft gehad in deze moeilijke tijd.

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op The Voice-winnaar Dani was niet bij uitvaart vriend: "Familie wist niet dat hij gay was" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier