Vanavond in Humberto: Niek Kimmann over zijn gouden medaille tijdens de Spelen en meer

Vanavond in Humberto: Niek Kimmann over zijn gouden medaille tijdens de Spelen en meer

Hij won een gouden plak op de Olympische Spelen als eerste Nederlanderse BMX'er, Niek Kimmann, samen met zijn goede vriend Jelle van Gorkum is hij te gast. Zoveel vreugde dat er is voor Niek Kimmann, zoveel verdriet voor Candy Jacobs. Zij mocht door een coronabesmetting niet deelnemen aan de Spelen. Dolf Jansen, Olympisch kampioene Inge de Bruijn en sportfan Peter Heerschop vertellen over het sportfestijn. Daarnaast werden Kiran Badloe, Sanne van Dijke en Arno Kamminga vandaag gehuldigd, ook zij zijn te gast.

Bekijk de video van Humberto hieronder. Humberto is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Vanavond in <em>Humberto</em>: Niek Kimmann over zijn <em>gouden medaille</em> tijdens de Spelen en meer Hij won een gouden plak op de Olympische Spelen als eerste Nederlanderse BMX'er, Niek Kimmann, samen met zijn goede vriend Jelle van Gorkum is hij te gast. Zoveel vreugde dat er is voor Niek Kimmann, zoveel verdriet voor Candy Jacobs. Zij mocht door een coronabesmetting niet deelnemen aan de Spelen. Dolf Jansen, Olympisch kampioene Inge de Bruijn en sportfan Peter Heerschop vertellen over het sportfestijn. Daarnaast werden Kiran Badloe, Sanne van Dijke en Arno Kamminga vandaag gehuldigd, ook zij zijn te gast. Bekijk de video van Humberto hieronder. Humberto is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Jack van Gelder steekt veer in billen BMX'er Jelle van Gorkum: "Bewonderenswaardig" Bekijk deze video » Humberto gemist? Jack van Gelder bevraagd op strand: "Vader van Humberto Tan?" Bekijk deze video » De Oranjezomer gemist? René vind uitzendschema Humberto bijzonder Bekijk deze video »
Kijktip :
Vanavond in Humberto: Niek Kimmann over zijn gouden medaille tijdens de Spelen en meer


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond in Humberto: Niek Kimmann over zijn gouden medaille tijdens de Spelen en meer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV