The Good Doctor seizoen 4 aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

The Good Doctor seizoen 4 aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

The Good Doctor seizoen 4 aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf vanavond is het vierde seizoen van de Amerikaanse dramaserie The Good Doctor elke maandag vanaf 20:25 uur met dubbele afleveringen te zien op RTL 8. BriljantThe Good Doctor gaat over de jonge, maar briljante chirurg Shaun Murphy, die lijdt aan een autistische stoornis. Daardoor is hij nauwelijks in staat om contact te leggen met de mensen om zich heen. Zijn gebrek aan sociale vaardigheden compenseert hij met zijn buitengewone medische gave. CoronavirusAan het begin van het nieuwe seizoen rouwt het team nog vanwege het verlies van een collega. Dan volgt er opnieuw slecht nieuws. Een vrouw die is opgenomen met griepklachten blijkt te zijn besmet met het coronavirus. DrukDe impact van de besmetting is enorm en de artsen komen zowel op het werk als privé onder grote druk te staan. RTL Boulevard: hitserie Dexter keert op spectaculaire wijze terug Bekijk deze video » Trailer: Churandy De Eindsprint nu te zien bij Videoland Bekijk deze video » Bekijk de trailer van Outer Banks seizoen 2: vanaf 30 juli te zien op Netflix Bekijk deze video »
Uitzending :
The Good Doctor seizoen 4 aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Vanaf vanavond is het vierde seizoen van de Amerikaanse dramaserie The Good Doctor elke maandag vanaf 20:25 uur met dubbele afleveringen te zien op RTL 8.

Briljant
The Good Doctor gaat over de jonge, maar briljante chirurg Shaun Murphy, die lijdt aan een autistische stoornis. Daardoor is hij nauwelijks in staat om contact te leggen met de mensen om zich heen. Zijn gebrek aan sociale vaardigheden compenseert hij met zijn buitengewone medische gave.

Coronavirus
Aan het begin van het nieuwe seizoen rouwt het team nog vanwege het verlies van een collega. Dan volgt er opnieuw slecht nieuws. Een vrouw die is opgenomen met griepklachten blijkt te zijn besmet met het coronavirus.

Druk
De impact van de besmetting is enorm en de artsen komen zowel op het werk als privé onder grote druk te staan.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op The Good Doctor seizoen 4 aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier