Op1: Zanger Jan Rot heeft niet lang meer te leven, maar blijft zingen

Op1: Zanger Jan Rot heeft niet lang meer te leven, maar blijft zingen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 2 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Jan Rot (63) kwam gisteren met triest nieuws. De zanger en componist gaat binnen afzienbare tijd dood. Hij kondigde aan dat de kanker in zijn lichaam te ver is uitgezaaid om nog te kunnen genezen. Hij had een rijk en vol leven, waarin hij zong, schreef en vertaalde. Bij Op1 vertelde hij over zijn carrière en leven, maar ook over nieuwe theaterplannen. In elk geval blijft hij zingen, ook in de uitzending. Hij zong Achtbaan.

<em>Op1</em>: Zanger Jan Rot heeft niet lang meer te leven, maar blijft <em>zingen</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 2 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Jan Rot (63) kwam gisteren met triest nieuws. De zanger en componist gaat binnen afzienbare tijd dood. Hij kondigde aan dat de kanker in zijn lichaam te ver is uitgezaaid om nog te kunnen genezen. Hij had een rijk en vol leven, waarin hij zong, schreef en vertaalde. Bij Op1 vertelde hij over zijn carrière en leven, maar ook over nieuwe theaterplannen. In elk geval blijft hij zingen, ook in de uitzending. Hij zong Achtbaan. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: Zanger Jan Rot heeft niet lang meer te leven, maar blijft zingen

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1: Zanger Jan Rot heeft niet lang meer te leven, maar blijft zingen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier