Genderquake aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Genderquake aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Genderquake aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending De tweedelige Britse documentaire Genderquake is een sociaal experiment waarbij elf millenials met verschillende genderidentiteiten een week samen in een huis in Sussex doorbrengen. Deel twee is woensdag om 22:50 uur te zien op NPO 3. VerschillenDe jongeren ontdekken waarin ze van elkaar verschillen en wat hun overeenkomsten zijn. Ze bepalen zelf wat ze over zichzelf vertellen en wanneer ze dat willen doen. Ware geslachtIn de eerste aflevering van Genderquake maken we kennis met de huisgenoten, en bijna iedereen vertelt wat hun ware geslacht is. In de loop van de week ontstaan er romances in de groep. Avondje uitEen van deze romances is niet wat het lijkt te zijn. Na afloop van een avondje uit onthult een van de huisgenoten dat niet iedereen open is geweest en er ontstaat een explosieve ruzie in het huis. Bekijk bevallingsbeelden van Nienke Plas in bad: "Mooiste wat er is" Bekijk deze video » Boer Tom over komst tweede kindje: "Gezellig gezinnetje in ons huis" Bekijk deze video » Zien: Qmusic-dj Kai Merckx onthult geslacht eerste kindje Bekijk deze video »
Uitzending :
Genderquake aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

De tweedelige Britse documentaire Genderquake is een sociaal experiment waarbij elf millenials met verschillende genderidentiteiten een week samen in een huis in Sussex doorbrengen. Deel twee is woensdag om 22:50 uur te zien op NPO 3.

Verschillen
De jongeren ontdekken waarin ze van elkaar verschillen en wat hun overeenkomsten zijn. Ze bepalen zelf wat ze over zichzelf vertellen en wanneer ze dat willen doen.

Ware geslacht
In de eerste aflevering van Genderquake maken we kennis met de huisgenoten, en bijna iedereen vertelt wat hun ware geslacht is. In de loop van de week ontstaan er romances in de groep.

Avondje uit
Een van deze romances is niet wat het lijkt te zijn. Na afloop van een avondje uit onthult een van de huisgenoten dat niet iedereen open is geweest en er ontstaat een explosieve ruzie in het huis.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Genderquake aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier