Humberto gemist? Arno Kamminga over zilveren medailles

Humberto gemist? Arno Kamminga over zilveren medailles

Arno Kamminga wist maar liefst twee keer zilver te winnen op de Olympische Spelen in Tokio. Maandagavond sprak hij daarover, aan tafel bij Humberto Tan, waar hij ook persoonlijke felicitaties kreeg van oud-zwemster en Olympisch kampioene Ada Kok.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van maandag 2 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken via Gids.tv.

<em>Humberto gemist?</em> Arno Kamminga over zilveren medailles Arno Kamminga wist maar liefst twee keer zilver te winnen op de Olympische Spelen in Tokio. Maandagavond sprak hij daarover, aan tafel bij Humberto Tan, waar hij ook persoonlijke felicitaties kreeg van oud-zwemster en Olympisch kampioene Ada Kok. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van maandag 2 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken via Gids.tv.
TV :
Humberto gemist? Arno Kamminga over zilveren medailles


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Humberto gemist? Arno Kamminga over zilveren medailles of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier