Niek Kimmann en Jelle van Gorkom krijgen prachtig eerbetoon van Peter Heerschop

Niek Kimmann en Jelle van Gorkom krijgen prachtig eerbetoon van Peter Heerschop

Achter de gouden plak van Niek Kimmann in de BMX gaat een heel verhaal schuil. Zijn goede vriend Jelle van Gorkom speelt in dat verhaal een hoofdrol, want het goud dat Niek won is ook van Jelle. Het tweetal krijgt een schitterend eerbetoon van Peter Heerschop in Humberto.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van maandag 2 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

<em>Niek Kimmann</em> en Jelle van Gorkom krijgen prachtig eerbetoon van <em>Peter Heerschop</em> Achter de gouden plak van Niek Kimmann in de BMX gaat een heel verhaal schuil. Zijn goede vriend Jelle van Gorkom speelt in dat verhaal een hoofdrol, want het goud dat Niek won is ook van Jelle. Het tweetal krijgt een schitterend eerbetoon van Peter Heerschop in Humberto. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van maandag 2 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. OngevalIn 2016 won Jelle een zilveren medaille op de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. Niek kreeg in die tijd een zwaar ongeluk, waarbij zijn enkel achterstevoren stond. Van opgeven wilde hij echter niets weten - samen met Jelle sprak hij af om bij de volgende Spelen goud te winnen. In 2019 was de carrière van Jelle echter in één klap voorbij door een zwaar ongeval op trainingscentrum Papendal. Niek hield zich echter aan hun afspraak: goud winnen. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Niek Kimmann en Jelle van Gorkom krijgen prachtig eerbetoon van Peter Heerschop

Ongeval
In 2016 won Jelle een zilveren medaille op de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. Niek kreeg in die tijd een zwaar ongeluk, waarbij zijn enkel achterstevoren stond. Van opgeven wilde hij echter niets weten - samen met Jelle sprak hij af om bij de volgende Spelen goud te winnen. In 2019 was de carrière van Jelle echter in één klap voorbij door een zwaar ongeval op trainingscentrum Papendal. Niek hield zich echter aan hun afspraak: goud winnen.

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Niek Kimmann en Jelle van Gorkom krijgen prachtig eerbetoon van Peter Heerschop of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV