Zien: GOUD voor baanwielrenners Van den Berg, Lavreysen, Hoogland & Büchli

Zien: GOUD voor baanwielrenners Van den Berg, Lavreysen, Hoogland & Büchli

De Nederlandse baanwielrenners Roy van den Berg, Matthijs Büchli, Jeffrey Hoogland en Harrie Lavreysen hebben de verwachtingen waargemaakt op de Olympische Spelen. De mannen hebben goud gewonnen op het onderdeel teamsprint.

Lees verder onder de video.

Zien: GOUD voor <em>baanwielrenners</em> Van den Berg, Lavreysen, Hoogland &amp; Büchli De Nederlandse baanwielrenners Roy van den Berg, Matthijs Büchli, Jeffrey Hoogland en Harrie Lavreysen hebben de verwachtingen waargemaakt op de Olympische Spelen. De mannen hebben goud gewonnen op het onderdeel teamsprint. Lees verder onder de video. Olympische recordsHet regende Olympische records op de wielerbaan in Tokio. Nederland begon al uitstekend met een record, maar vervolgens doken zowel Australië als Groot-Brittannië daar nog onder. Daarna liet Nederland even zien wat het kon, door het Olympisch record nog eens met vier tienden te verbeteren. In de finale waren de heren veel sneller dan Groot-Brittannië. Bekijk de gouden race van Nederland hierboven. Je vindt het volledige schema van baanwielrennen op de Olympische Spelen op Gids.tv. Bekijk ook Zien: Sifan Hassan pakt GOUD op 5000 meter met indrukwekkende sprint Bekijk deze video » Zien: Zeilsters Bekkering en Duetz winnen brons na kans op goud op Olympische Spelen Bekijk deze video »
Olympische Spelen :
Zien: GOUD voor baanwielrenners Van den Berg, Lavreysen, Hoogland & Büchli

Olympische records
Het regende Olympische records op de wielerbaan in Tokio. Nederland begon al uitstekend met een record, maar vervolgens doken zowel Australië als Groot-Brittannië daar nog onder. Daarna liet Nederland even zien wat het kon, door het Olympisch record nog eens met vier tienden te verbeteren. In de finale waren de heren veel sneller dan Groot-Brittannië.

Bekijk de gouden race van Nederland hierboven. Je vindt het volledige schema van baanwielrennen op de Olympische Spelen op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV