B&B Vol Liefde: Jennie veroorzaakt lekkage, bekijk Jacob's reactie

B&B Vol Liefde: Jennie veroorzaakt lekkage, bekijk Jacob's reactie

Na een heerlijke douche ziet Jennie dat ze ongewild een enorme lekkage heeft veroorzaakt, met de nodige schade tot gevolg. Jacob schiet uiteraard direct te hulp maar maakt zich niet zo'n zorgen om zijn spullen. Bekijk het fragment van B&B Vol Liefde hieronder.

<em>B&amp;B Vol Liefde</em>: Jennie veroorzaakt lekkage, bekijk Jacob's reactie Na een heerlijke douche ziet Jennie dat ze ongewild een enorme lekkage heeft veroorzaakt, met de nodige schade tot gevolg. Jacob schiet uiteraard direct te hulp maar maakt zich niet zo'n zorgen om zijn spullen. Bekijk het fragment van B&B Vol Liefde hieronder. B&B Vol Liefde is elke maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van B&B Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv.
TV :
B&B Vol Liefde: Jennie veroorzaakt lekkage, bekijk Jacob's reactie

B&B Vol Liefde is elke maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van B&B Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op B&B Vol Liefde: Jennie veroorzaakt lekkage, bekijk Jacob's reactie of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier