Video: Dinand Woesthoff deelt uitzicht huis Ibiza

Video: Dinand Woesthoff deelt uitzicht huis Ibiza

Dinand Woesthoff en zijn gezin zijn geëmigreerd naar Ibiza, om daar los te komen van het drukke leven vol verplichtingen dat ze in Nederland niet langer wensen te leiden. Vanaf het eiland, dat overigens bomvol Nederlanders zit dus echt loskomen van ons land lijkt niet de bedoeling, laat de voormalige zanger van Kane zien hoe hij tegenwoordig wakker wordt en eerlijk is eerlijk, zijn uitzicht is jaloersmakend. Bekijk de video, die hij op Instagram plaatste, hieronder.

Video: Dinand Woesthoff deelt uitzicht huis <em>Ibiza</em> Dinand Woesthoff en zijn gezin zijn geëmigreerd naar Ibiza, om daar los te komen van het drukke leven vol verplichtingen dat ze in Nederland niet langer wensen te leiden. Vanaf het eiland, dat overigens bomvol Nederlanders zit dus echt loskomen van ons land lijkt niet de bedoeling, laat de voormalige zanger van Kane zien hoe hij tegenwoordig wakker wordt en eerlijk is eerlijk, zijn uitzicht is jaloersmakend. Bekijk de video, die hij op Instagram plaatste, hieronder. Bekijk ook Dinand Woesthoff emigreert naar Ibiza: "Vind ik stoer" (video) Bekijk deze video » Zien: Dinand Woesthoff zingt 'Solitary Madness' bij Humberto en geeft gitaar weg Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Dinand Woesthoff deelt uitzicht huis Ibiza of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier