Nieuwsuur: zijn zomerscholen de oplossing voor corona-leerachterstanden?

Nieuwsuur: zijn zomerscholen de oplossing voor corona-leerachterstanden?

<em>Nieuwsuur</em>: zijn <em>zomerscholen</em> de oplossing voor corona-leerachterstanden? Veel basisschoolleerlingen kampen met leerachterstanden vanwege corona. Al zo'n 1,5 jaar moeten leerlingen zich aanpassen aan het corona-onderwijs: veel thuis, weingig op school. Minister van Onderwijs, Arie Slob, trekt dit jaar miljarden uit om de leerachterstanden van de coronapandemie in te halen. Zomerscholen moeten daarbij helpen en daar zien ze de aanmeldingen van kinderen flink oplopen. Maar zijn deze zomerscholen de oplossing? Nieuwsuur ging op onderzoek uit. Bekijk de video van Nieuwsuur hierboven. Bekijk ook Nieuwsuur: dit zijn de gevolgen van het dragen of afzetten van een hoofddoek Bekijk deze video » Nieuwsuur: gaan de weekmarkten in Nederland helemaal verdwijnen? Bekijk deze video » Nieuwsuur: hogere prijzen voor coronavaccins van Pfizer/BioNTech & Moderna Bekijk deze video »
Nieuws :
Nieuwsuur: zijn zomerscholen de oplossing voor corona-leerachterstanden?

Veel basisschoolleerlingen kampen met leerachterstanden vanwege corona. Al zo'n 1,5 jaar moeten leerlingen zich aanpassen aan het corona-onderwijs: veel thuis, weingig op school. Minister van Onderwijs, Arie Slob, trekt dit jaar miljarden uit om de leerachterstanden van de coronapandemie in te halen. Zomerscholen moeten daarbij helpen en daar zien ze de aanmeldingen van kinderen flink oplopen. Maar zijn deze zomerscholen de oplossing? Nieuwsuur ging op onderzoek uit.

Bekijk de video van Nieuwsuur hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuwsuur: zijn zomerscholen de oplossing voor corona-leerachterstanden? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier