Rokers opgelet: "Over 10 jaar is de sigaret verleden tijd in Nederland" (video)

Rokers opgelet: "Over 10 jaar is de sigaret verleden tijd in Nederland" (video)

Rokers opgelet: &quot;Over 10 jaar is de <em>sigaret</em> verleden tijd in Nederland&quot; (video) De vraag of sigaretten uiteindelijk helemaal moeten verdwijnen verdeelt Nederland in twee kampen, blijkt uit representatief onderzoek onder het panel van Hart van Nederland. De helft is het eens met zo'n verbod, maar de andere helft vindt het te ver gaan. Binnen tien jaar wil tabaksfabrikant Philip Morris echter helemaal stoppen met de verkoop van sigaretten in het Verenigd Koninkrijk. De fabrikant verwacht dat ook Nederland de sigaret zal verdwijnen. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Bekijk ook Hart van Nederland: stoffelijk overschot gevonden in kofferbak in Dordrecht Bekijk deze video » Hart van Nederland: politie lost schoten bij gewapende achtervolging Leeuwarden Bekijk deze video » Video: huizen in Rijnmond zwaar beschadigd door kogelregen, politie doet onderzoek Bekijk deze video »
Nieuws :
Rokers opgelet: "Over 10 jaar is de sigaret verleden tijd in Nederland" (video)

De vraag of sigaretten uiteindelijk helemaal moeten verdwijnen verdeelt Nederland in twee kampen, blijkt uit representatief onderzoek onder het panel van Hart van Nederland. De helft is het eens met zo'n verbod, maar de andere helft vindt het te ver gaan. Binnen tien jaar wil tabaksfabrikant Philip Morris echter helemaal stoppen met de verkoop van sigaretten in het Verenigd Koninkrijk. De fabrikant verwacht dat ook Nederland de sigaret zal verdwijnen.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Rokers opgelet: "Over 10 jaar is de sigaret verleden tijd in Nederland" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier