Hart van Nederland: deze kinderen kunnen gratis op vakantie dankzij De Vrolijke Noot

Hart van Nederland: deze kinderen kunnen gratis op vakantie dankzij De Vrolijke Noot

<em>Hart van Nederland</em>: deze kinderen kunnen gratis op vakantie dankzij <em>De Vrolijke Noot</em> Er groeien in Nederland ruim 300.000 kinderen op in armoede. Hun ouders kunnen bijvoorbeeld geen contributie voor de sportschool betalen, of er worden geen verjaardagen gevierd. Ook op vakantie gaan blijkt in veel gevallen lastig. En precies daarom is Roelie van Dalen 'De Vrolijke Noot' begonnen, een initiatief waarbij kinderen gratis op mini-vakantie kunnen. "Je ziet die kindjes hier opbloeien", vertelt ze in bovenstaande video aan Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Bekijk ook Hart van Nederland: politie lost schoten bij gewapende achtervolging Leeuwarden Bekijk deze video » Video: huizen in Rijnmond zwaar beschadigd door kogelregen, politie doet onderzoek Bekijk deze video » Rokers opgelet: "Over 10 jaar is de sigaret verleden tijd in Nederland" (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Hart van Nederland: deze kinderen kunnen gratis op vakantie dankzij De Vrolijke Noot

Er groeien in Nederland ruim 300.000 kinderen op in armoede. Hun ouders kunnen bijvoorbeeld geen contributie voor de sportschool betalen, of er worden geen verjaardagen gevierd. Ook op vakantie gaan blijkt in veel gevallen lastig. En precies daarom is Roelie van Dalen 'De Vrolijke Noot' begonnen, een initiatief waarbij kinderen gratis op mini-vakantie kunnen. "Je ziet die kindjes hier opbloeien", vertelt ze in bovenstaande video aan Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hart van Nederland: deze kinderen kunnen gratis op vakantie dankzij De Vrolijke Noot of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV