Jan Boskamp in De Oranjezomer over Hélène Hendriks: "Waardeloos wijf!"

Jan Boskamp in De Oranjezomer over Hélène Hendriks: "Waardeloos wijf!"

Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van maandag 2 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

Wilfred Genee heeft een weekje vakantie en Jan Boskamp was daar aanvankelijk erg blij mee, omdat hij zich dan een keer niet hoeft te ergeren aan flauwe grappen en oude filmpjes. Maar Jan heeft zich vergist: Hélène Hendriks kan er ook wat van.

Lees verder onder de video.

Jan Boskamp in <em>De Oranjezomer</em> over Hélène Hendriks: &quot;Waardeloos wijf!&quot; Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van maandag 2 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Wilfred Genee heeft een weekje vakantie en Jan Boskamp was daar aanvankelijk erg blij mee, omdat hij zich dan een keer niet hoeft te ergeren aan flauwe grappen en oude filmpjes. Maar Jan heeft zich vergist: Hélène Hendriks kan er ook wat van. Lees verder onder de video. TrainerDat Jan Boskamp vroeger een luidruchtige trainer was, dat weten we allemaal. Daar heeft Wilfred Genee wel voor gezorgd door steeds opnieuw hetzelfde filmpje van Boskamp te tonen in de uitzendingen van Veronica Inside en De Oranjezomer. Als Hélène Hendriks daar gewoon mee doorgaat, valt dat Jan toch enigszins van haar tegen: "Ik heb je altijd een toffe meid gevonden, maar nu ben je toch een waardeloos wijf!" Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Sport :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Trainer
Dat Jan Boskamp vroeger een luidruchtige trainer was, dat weten we allemaal. Daar heeft Wilfred Genee wel voor gezorgd door steeds opnieuw hetzelfde filmpje van Boskamp te tonen in de uitzendingen van Veronica Inside en De Oranjezomer. Als Hélène Hendriks daar gewoon mee doorgaat, valt dat Jan toch enigszins van haar tegen: "Ik heb je altijd een toffe meid gevonden, maar nu ben je toch een waardeloos wijf!"

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jan Boskamp in De Oranjezomer over Hélène Hendriks: "Waardeloos wijf!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier