EenVandaag: Hennie Kuiper kwam voor moeilijke keuzes te staan in wielercarrière

EenVandaag: Hennie Kuiper kwam voor moeilijke keuzes te staan in wielercarrière

<em>EenVandaag</em>: Hennie Kuiper kwam voor moeilijke keuzes te staan in <em>wielercarrière</em> In 1972 won wielrenner Hennie Kuiper Olympisch goud. Kort daarna vielen er 17 doden tijdens een aanslag op het Israëlische team. Kuiper bleef om zijn medaille op te halen. Dat kwam hem op kritiek te staan. "Nu ik vader en opa ben, kijk ik er anders naar," dat zei hij in een interview met EenVandaag. Bekijk het fragment uit EenVandaag hierboven. Je kunt alle afleveringen van EenVandaag terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook EenVandaag gemist? Heksenjacht gaande naar verdachten mishandeling Mallorca Bekijk deze video » EenVandaag: Oud-wielrenner Monique Knol won Olympisch goud en werd weggepest Bekijk deze video » EenVandaag: Annelies heeft een donornier en wilt enorm graag een derde vaccin Bekijk deze video »
Nieuws :
EenVandaag: Hennie Kuiper kwam voor moeilijke keuzes te staan in wielercarrière

In 1972 won wielrenner Hennie Kuiper Olympisch goud. Kort daarna vielen er 17 doden tijdens een aanslag op het Israëlische team. Kuiper bleef om zijn medaille op te halen. Dat kwam hem op kritiek te staan. "Nu ik vader en opa ben, kijk ik er anders naar," dat zei hij in een interview met EenVandaag.

Bekijk het fragment uit EenVandaag hierboven. Je kunt alle afleveringen van EenVandaag terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op EenVandaag: Hennie Kuiper kwam voor moeilijke keuzes te staan in wielercarrière of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier